AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda İmamoğlu’nun 4 Yıllık Başkanlık Süreci Değerlendirildi

AK Parti İl Başkanlığı’ndan "İstanbul'un Kaybolan Yılları" toplantısı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 4 yıllık Başkanlık süreci değerlendirildi. ‘İstanbul’un Kaybolan Yılları’ toplantısı başlıklı etkinlikte AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu konuşma yaptı. Kabaktepe’nin açılış konuşmasının ardından Göksu, görsel, belge ve verilerle hazırlanan bir sunum gerçekleştirdi.

Kabaktepe, şehrin uzun vadeli planlara dayanarak hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak, “Maalesef Sayın İmamoğlu ve CHP’li İBB yönetimi, İstanbul’da kalıcı bir eser üretemedi, bırakmadı ve yapamadı. Aynı zamanda, Kadir Ağabey’in başlattığı projelere sahip çıkarak, kendisinin katkısı olmayan ve tamamlanmamış işlere de sahip çıkmış gibi göstermesi, guguk kuşu siyaseti olarak nitelendirdiğimiz tarzı ile de eleştirildi. Artık Sayın İmamoğlu’nun söyleyecek sözü ve yapacak işi kaldığı konusunda şüphelerimiz var” dedi.

Kabaktepe ayrıca, İstanbul’un geleceğinde İmamoğlu’nun olmayacağını ifade etti ve İstanbul’un adaylık sürecinde kurban edilmemesi gerektiğini vurguladı. Eser ve hizmet siyasetinin önemine değinen Kabaktepe, İstanbul’un daha iyi bir ulaşım sistemine kavuşması gerektiğini belirterek, İmamoğlu’nun görev süresi boyunca belediyeyi “servis dışı” hale getirdiğini ve İstanbulluların bu durumdan yorulduğunu söyledi.

Göksu ise sunumu sırasında İBB’nin halka hesap vermesi gerektiğini belirtti ve İstanbul’da gerçekleşen değişimleri sorguladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin süt dağıtmak, kreş yapmak ve musluk açmakla sınırlı kaldığını ifade etti.

Bu toplantıda görüşler açıkça ifade edildi ve İstanbul’un gelişimi ve geleceğiyle ilgili önemli tartışmalar gerçekleştirildi. İstanbul halkının İBB’ye olan beklentileri ise tasdik edilmesini bekliyor.