“Alkollü Sürücünün Kontrolden Çıktığı Korkutan Kaza: 1 Yaralı”

Denetim noktasını gördü, direksiyon hakimiyetini kaybetti

Alkollü Sürücü İki Araca Birden Çarptı: 1 Yaralı

Gece saat 04.00’da Kadıköy Fenerbahçe Mahallesi’nde bulunan Operatör Cemil Topuzlu Caddesi üzerinde tehlikeli bir trafik kazası yaşandı. Trafik denetimi sırasında, alkollü olduğu belirlenen Kerem B. adındaki sürücü, kontrolünü kaybederek hızla iki araca arkadan çarptı.

Kaza Anında Yaralanan Kadın Sürücü Hastaneye Kaldırıldı

Park halindeki 34 PB 538 plakalı araca önce sert bir şekilde çarpan 34 FBC 34 plakalı cipin sürücüsü Kerem B., daha sonra da hızını kesmeden ilerlemeye devam etti. Bu sırada önünde bulunan diğer bir araca daha çarptı. Otomobillerin savrulmasına sebep olan kazada Melike Çimen isimli kadın sürücü yaralandı. Çimen’in sağlık durumunu kontrol etmek üzere olay yerine ambulans sevk edildi ve bölgedeki bir hastaneye kaldırıldı.

Alkollü Sürücü Polis Tarafından Gözaltına Alındı

Kazanın hemen ardından yapılan kontrollerde, otomobile çarpan sürücünün 0.79 promil alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü sürücü ifadesini almak üzere polis tarafından gözaltına alındı. Bu süre boyunca Operatör Cemil Topuzlu Caddesi’nde önemli bir trafik yoğunluğu oluştu. Ancak araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.