Ankara’da Trafik Kazası: Betül Önderoğlu Hayatını Kaybetti

AK Parti'nin acı kaybı... Erdoğan'dan taziye mesajı

Ankara’da Trafik Kazasında Betül Önderoğlu Hayatını Kaybetti

Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Dikmen Caddesi’nde dün gece saat 22.30 sıralarında meydana gelen kaza sonucunda Betül Önderoğlu hayatını kaybetti. Kazada, Barış Önderoğlu’nun kullandığı otomobilin kontrolünü yitirmesi sonucu ağaca çarpması neticesinde araç ikiye bölündü. Araçtan çıkan bir kısım, karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen başka bir otomobile çarparken, diğer kısım ise ağaca takılı kaldı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara müdahalede bulundu.

Kazada, sürücü Barış Önderoğlu’nun yanı sıra ablası AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu ve arkadaşı Ayşenur Gök yaralandı. Yaralılardan Betül Önderoğlu, hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavileri devam etmektedir.

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Betül Önderoğlu’nun vefatı üzerine taziye mesajı yayımlayarak, “Gençlik Kollarımızda görev yapan Betül Önderoğlu kardeşimizin elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise “Gençlik Kolları teşkilatımızın fedakar ve çalışkan mensubu Betül Önderoğlu kardeşimizi geçirdiği trafik kazası sonucu kaybettik. Çok üzgünüz. Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Teşkilatımızın başı sağ olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Önderoğlu ailesine baş sağlığı dileyerek, “AK Parti’mizin Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, kıymetli kızımız Betül Önderoğlu’nun bir trafik kazasında vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Betül kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, AK Parti teşkilatımıza, arkadaşlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum” mesajını paylaştı.