Antalyaspor, MKE Ankaragücü’nü 4-0 Mağlup Ederek Süper Lig’deki Üstünlüğünü Sürdürdü

Antalyaspor'da Nuri Şahin'den İsrailli futbolcuları hakkında açıklama

Antalyaspor, MKE Ankaragücü’nü Süper Lig’in 12. haftasında oynanan maçta 4-0’lık skorla mağlup etti. Maçın sonrasında gerçekleştirilen basın toplantısında Antalyaspor Teknik Direktörü Şahin, zorlu bir müsabakayı geride bıraktıklarını vurgulayarak, “Geçen gece bizim için harika bir akşamdı. Maça mükemmel bir başlangıç yaptık ve sonunu da çok iyi getirdik. Sakatlıklara rağmen ve milli takım maçlarına rağmen takımımız müthiş bir performans sergiledi. Ayrıca bugün Ege’den harika bir genç yetenek daha kazandık. Milli aradan sonra sakat oyuncularımız da geri dönerse yolculuğumuza devam etmek istiyoruz. Ankaragücü, çok zorlu ve güçlü bir rakip. Harika bir hocaya sahip bir takım. 90 dakika boyunca onları domine ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

Şahin, Beşiktaş maçından hemen sonra MKE Ankaragücü maçı için hazırlıklarına başladıklarını belirtirken, “Her takımın olduğu gibi bizim de zayıf noktalarımız var. Bizim görevimiz, oyuncularımıza Ankaragücü’nün zaaflarını göstermek. İstediğimiz bölgelerde oyunumuzu oynadık. Bu sezon belki de en iyi futbolumuzu sergiledik. Son derece haklı bir galibiyet elde ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

Naldo’nun yaşadığı ailevi bir acı nedeniyle sahalardan uzak kaldığını dile getiren Şahin, Antalyaspor’da forma giyen İsrailli oyuncuların milli maçlar nedeniyle İsrail Futbol Federasyonu ile görüşmeler yaptığını söyledi ve şu sözlere yer verdi: “Ben sadece bir teknik direktör değilim, aynı zamanda bu takımın lideriyim. Oyuncularım sadece futbolcu değil, aynı zamanda insanlar. İsrail’i ve Antalyaspor’u seviyorlar. Ancak onların da bir ülkeleri ve inançları var. Herkes bu konuda özgürdür. Hiçbir oyuncum “Oynamak istemiyorum” demedi. Biz bu kararı, İsrail ve Türkiye Futbol Federasyonlarıyla ve oyuncularımızla görüşerek aldık. Geçmişe takılıp kalmamıza gerek yok. Bugün yaptıkları önemli. Geçmişten bu yana gösterdikleri çaba ve kalitemiz inanılmaz şekilde arttı.”