Arina Fedorovtseva’nın Özel Hayatında Yeni Bir Gelişme! Olaylı İlişki Ortaya Çıktı

Fenerbahçeli Arina Fedorovtseva gönlünü Berke Özer'e kaptırdı! Maçı tribünden izledi

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’nın genç yeteneği Arina Fedorovtseva’nın özel hayatıyla ilgili ilginç bir gelişme ortaya çıktı. Oyuncunun geçmişte Fenerbahçe’de forma giyen bir futbolcuyla aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Bu iddialar, Fedorovtseva’nın geçtiğimiz gece Eyüpspor-Giresunspor maçını tribünden izlemesi ile doğrulandı.

19 yaşındaki voleybolcu, Eyüpspor-Giresunspor maçını tribünden takip etti ve bu durum, onun beraber anıldığı Eyüpspor kalecisi Berke Özer ile ilişkisi olduğunu gösterdi. Fedorovtseva’nın maçı izlemesi, bu dedikoduları doğrular nitelikteydi.

Fedorovtseva, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda futbolcuların kendisine mesaj attığını söylemişti. Rus voleybolcu, “Evet, bazı mesajlar alıyorum ancak bu kadar. Her şeyin zamanı vardır. Şu anda sadece voleybol ve bu harika” şeklinde ifadelerde bulunmuştu.

Ayrıca, genç oyuncu Türk erkeklerinin kendisine evlenme teklifleri yaptığını da belirtmişti. Sosyal medya aracılığıyla güzelliğini ve kahve içmeye davet edildiği konusunda sık sık mesajlar aldığını dile getiren Fedorovtseva, “İstanbul’a geldiğimden beri birçok evlenme teklifi aldım” şeklinde konuşmuştu.