Arkadaşları Tarafından Dövülen Karakaş’ın Acı Sonu

Birbirlerini suçladılar... 5 şüpheli adliyeye sevk edildi

Arkadaşları Tarafından Dövülen Karakaş Hayatını Kaybetti

İstanbul’da yaşanan üzücü olayda, Yaşar Karakaş isimli genç adam, arkadaşları tarafından darp edilerek bayıltıldı ve vücuduna verilen elektrik şoku sonucu hayatını kaybetti. Polis ve sağlık ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine gelmesiyle Karakaş’ın hayatı son bulmuş halde bulundu. Yapılan incelemede, Karakaş’ın vücudunda darp izleri ve elektrik yanıkları olduğu belirlendi. Evde bulunan biri kadın 5 kişi olayla ilgili gözaltına alındı.

Yapılan araştırmada şüphelilerin daha önce çok sayıda suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Ramazan K.’nin 10 suç kaydı, Cebrail K.’nin 4 suç kaydı, İsmail K.’nin 11 suç kaydı ve Kadir K.’nin 2 suç kaydı olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden Eda T., emniyette verdiği ifadede, “Alacak verecek yüzünden kavgaları vardı. Olay günü dışarıdaydım, sabaha karşı döndüğümde Yaşar’ı darp ettiklerini ve elektrik verdiklerini gördüm. Hemen polise haber verdim” şeklinde konuştu. Diğer şüphelilerin ise ifadelerinde kavga ettiklerini anlatıp cinayete ilişkin birbirlerini suçladıkları öğrenildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Karakaş’ın ölüm nedeni ise Adli Tıp Kurumu’ndaki inceleme sonucu netlik kazanacak. Darp sonucu mu yoksa elektrik verildiği sırada mı öldüğü, ilerleyen süreçte belirlenecek.