Aydın-Muğla Yolu’nda Meydana Gelen Kazada Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Aydın Efeler'de zincirleme kazada bir can kaybı

Aydın-Muğla kara yolu Otogar Kavşağı yakınlarında saat 08.00 sıralarında meydana gelen bir kaza, bugün büyük bir trajediye sebep oldu. İsmail Pehlivan tarafından kullanılan 09 AFH 293 plakalı kamyonet, Ömer Kızılyaprak’ın yönetimindeki 09 ADR 816 hafif ticari araca arkadan çarptı. Ardından aynı yöne seyreden Engin Sezgin’in kontrolündeki 09 AF 592 otomobil, duramayarak hafif ticari araca çarptı. Bu çarpışma sonucunda hafif ticari araç, yoldan çıkıp pamuk tarlasında devrildi.
Kazada, Ömer Kızılyaprak, Abdullah Kayar, Mahsur Özmen, İsmail Pehlivan, Engin Sezgin ve Ahsen Sezgin adlı kişiler yaralandı. Haberi duyan çevredeki insanlar hemen sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerini aradı. Yaralılar, ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi’ne götürülerek acil tedaviye alındı. Ne yazık ki, durumu ağır olan Engin Sezgin yaşamını yitirdi.
Kazayla ilgili olarak derhal soruşturma başlatıldı. Umarız ki, bu korkunç olayın sonuçları ve sorumluları en kısa sürede ortaya çıkarılabilir ve gereken adımlar atılabilir. Herkese geçmiş olsun. (DHA)