Bağcılar’da Eğlence Mekanında Kanlı Olay: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Bağcılar'daki cinayet kamerada: Otomobille gelip kurşun yağdırdılar

Bağcılar, Güneşli Mahallesi, 15 Temmuz caddesinde 12 Ekim 2023 tarihinde saat 05.50 sıralarında yaşanan bir olayda, eğlence mekanına giriş yapmak isteyen bazı kişiler, kapıda bekleyen görevli tarafından içeriye alınmadı. Kapıda yaşanan tartışma sonrasında, şüpheliler mekanın önünden ayrıldı. Ancak kısa bir süre sonra geri döndüler ve kapı önünde bulunanlara ateş açtılar. Bu olay sırasında eğlence mekanında garson olarak çalışan Mehmet Bamyacı(35) maalesef hayatını kaybetti. Tunç Karagöz ise hafif şekilde yaralandı. Şüpheliler olay yerinden kaçmayı başardılar.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bu cinayetle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında güvenlik kameralarına ait kayıtlara ulaştı. Görüntülerde, şüphelilerin bir araçla eğlence mekanının önüne geldikleri ve kapıda bulunanlara ateş açtıkları, ardından hızla olay yerinden kaçtıkları net bir şekilde görülüyor.

Polis, güvenlik kamera görüntülerini takip ederek, olayla bağlantılı olduğu düşünülen 4 şüpheliyi tespit etti. Şüphelilerden Yunus Emre T., Özgür İ., Mehmet S. ve Eyüp E., birkaç gün önce düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğinde sorguya çekilen şüpheliler, eğlence mekanı çalışanlarının kendilerini kapıda darp ettiği ve araçlarına zarar verdikleri iddiasında bulundu. Ancak şüpheliler, ateş açan kişilerin kendileri olmadığını savundu.

Polisteki sorgularının ardından 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Yunus Emre T. ve Özgür İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer şüpheliler Mehmet S. ile Eyüp E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma ise çok yönlü bir şekilde devam ediyor.