Bağcılar’da Gündem Yaratan Silahlı Olay

Eşini ve amcasını öldürüp 'aldatıldım' demişti! Bilirkişi raporu gerçeği ortaya çıkardı... Hakim açıkladı, duruşma salonu buz kesti






Bağcılar’da Silahlı Cinayet Davası

Bağcılar’da Silahlı Cinayet Davası

Bağcılar’da yaşanan acı olayın yargı süreci devam ediyor. İslam Keleş (41), üvey amcası İsa Ergün (45) ve eşi Yeliz Keleş’i (32) silahla öldürmek suçlamasıyla mahkeme karşısına çıktı. Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık İslam Keleş’in savunması dikkat çekiciydi.

Sanık duruşmada “Hiç konuşmak istemiyorum aslında herkes acısını yaşasın ben de cezamı çekeyim istedim. Yeliz eşim, İsa üvey amcam olur. Olay günü eve gittim, kapıyı eşim açtı. Eşim çocuk odasına geçti. Ben yatak odasına geçtim. Kıyafetlerimi bulamayınca çekmeceye baktım. Eşimin telefonu kapalı bir vaziyette orada duruyordu. Telefon açılır açılmaz 5-6 adet mesaj gördüm. Mesajların İsa’dan geldiğini anladım. Eşime mesajları sesli olarak okudum karşımdayken. ‘Allah belanı versin, eşyalarını toparla git’ dedim. Tartışmaya başladık” diyerek olayı anlattı.

Mahkeme heyeti, maktuller İsa Ergün ile Yeliz Keleş arasında herhangi bir mesajlaşma ve arama kaydının olmadığının bilirkişi raporu ile tespit edildiğini belirtti. Müşteki Alihan Ergün ve maktul Yeliz Keleş’in kızı B.K. da yaşananları detaylı bir şekilde anlattı.

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık İslam Keleş’in tutukluluk halinin devamına karar vererek eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. İddianamede İslam Keleş’in “eşi kasten öldürmek” ve “tasarlayarak öldürmek” suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendiğini belirtmek gerekir.