Bağlarbaşı Mahallesinde Cinsel İstismar Şüphesi Ön Planda

Boşanma aşamasındaki eşi ve 2 çocuğunu yaralamıştı! İğrenç detay ortaya çıktı

Darıca’da Bir Fabrika İşçisi, Eşi ve Çocuklarını Vurdu: Şüpheli Cinsel İstismar İddialarıyla Tutuklandı

Darıca ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Şiir Sokak’taki bir sitede dün yaşanan olayda, fabrika işçisi Selahattin K., eşi Semiha K. (39) ile çocukları Y.K. (14) ve İ. K.’yi (17) tabanca ile vurdu. Yaralanan anne ve çocukları çevredeki hastanelerde tedavi altına alınırken, kaçan saldırgan kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyette sorgusu devam eden şüphelinin daha önce kızı Y.K.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılandığı ortaya çıktı. 2023 yılında rehber öğretmen tarafından fark edilen olayın ardından anne Semiha K., kızını alıp adliyeye gitmiş ve eşinin 2021 yılından beri çocuğuna cinsel istismarda bulunduğunu belirterek suç duyurusunda bulunmuştu.

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Y.K. uzman pedagoglar eşliğinde ifadesi alındı. Küçük kız, babasının kendisine yönelik cinsel içerikli davranışlarını detaylarıyla anlattı. Uzmanlar, kızın yaşadığı olaylar karşısında gösterdiği psikolojik tepkilerin uyumlu olduğunu belirtti.

Şüpheli Selahattin K. ise kendini, ‘Arkadaşlarıyla görüşmesine izin vermediğim için bana iftira attı’ diyerek savundu. Cumhuriyet savcısı ise iddianamesinde Selahattin K.’nin ‘Zincirleme şekilde çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 47 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Olayla ilgili ilk duruşmanın bugün Gebze 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüleceği, ancak dün yaşanan olay sebebiyle duruşmanın ertelendiği bildirildi. Şüpheli Selahattin K.’nin emniyetteki ifadesi devam ediyor.