Bahçeköy Caddesi’nde Silahlı Saldırı: Suat Akçay Yaralandı

Motosikletle gelip arkadaşlarıyla iş yerinin önünde oturan adamı vurdular

Bahçeköy Caddesi’nde meydana gelen silahlı saldırıda Suat Akçay yaralandı

24 Temmuz günü Bahçeköy Caddesi’nde yaşanan olayda, motosikletli 2 kişi, aralarında husumet bulunan Suat Akçay’a silahlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırı sonucunda Akçay, bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri, olay yerine sevk edilerek yaralı Akçay hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı.

Kimlik bilgilerine ulaşılan saldırganlardan motosikleti kullanan yaş küçük Ş.B. ve arkada oturan S.K., silahlı saldırıdan sonra kaçtı ancak Çayırbaşı Mahallesi’nde yakalandı. Saldırı sırasında kullandıkları tabanca da ele geçirildi. Şüphelilerin, çok sayıda sabıka kaydının olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler, polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Saldırı anı, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Suat Akçay’ın arkadaşlarıyla birlikte bir iş yerinin önünde oturduğu sırada motosikletle gelen 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradığı ve kaçmaya çalışırken bacağından vurulduğu görülmektedir.