Bahçeli: Cumhur İttifakı’nın Önemi vurgulandı

Bahçeli’den 17-25 Aralık açıklaması: Dedikodu çarkı

Bahçeli: Cumhur İttifakı Varoluş Refleksi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı’nın Türk tarihinin varoluş refleksi ve Türk milletinin birlik remzi olduğunu belirtti. Bahçeli, “Küresel ekonomi-politik sistemin yeniden inşa edildiği bir dönemde Türkiye’nin hedef gösterildiği bir zamanda Cumhur İttifakı milli güvence sağlamaktadır.” dedi.

Bahçeli’nin açıklamalarına göre, Türkiye üzerinde karanlık senaryolar yazan ve kaos ortamı oluşturmaya çalışan çevrelerin fitne oluşturma çabaları artarken, Cumhur İttifakı ülkenin milli güvencesi olarak önem kazanmaktadır.

Bahçeli, “17-25 Aralık emniyet ve yargı darbe süreci ile 15 Temmuz FETÖ ihanetinin kuluçka evresi arasında bir bağlantı bulunmaktadır. Bu sebeple FETÖ’nün hain kalkışmalarını ve kumpaslarını unutmak mümkün değildir.” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı’nın tertemiz mücadelesine leke sürmeye çalışanlara karşı Bahçeli, “Küresel internet platformlarının ve bazı medya organlarının çıkardığı spekülasyonlar hüsranla sonuçlanacak, hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Bu odaklarla günü geldiğinde hesaplaşmak kaçınılmaz olacaktır. Cumhur İttifakı, Türk milletinin onur ve heyecanını gelecek nesillere taşıyarak kutlu yürüyüşüne devam edecektir.” şeklinde konuştu.