Balıkesir’de Ambulansla Uyuşturucu Sevkiyatı Yapan Şahıslara Operasyon

Balıkesir'de nefes kesen operasyon: Ambulansla uyuşturucu sevkiyatı yaparken yakalandılar

Balıkesir’de, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen izinle bir süredir takip ettikleri şahısların uyuşturucu sevkiyatı yapacakları bilgisine ulaştı. Şüphelilerin dikkat çekmemek için bir ambulans kiraladıkları ve uyuşturucu maddeyi bu şekilde taşıdıkları tespit edildi. Bunun üzerine ambulans takibe alınarak operasyon için İstanbul İzmir otobanına hareket edildi.

Operasyon sırasında hasta nakil ambulansı, üzerindeki tepe lambaları yanmış şekilde seyir halindeyken ekipler tarafından durduruldu. Narkotik köpeği Danga da operasyona katıldı. Yapılan aramada valize gizlenmiş 9 kilogram 14 gram Skunk Esrar maddesi ile birlikte ruhsatsız bir tabanca ve bu tabancaya ait 2 şarjör ele geçirildi.

Olayla ilgisi olduğu belirtilen 3 şüpheli, özel bir sağlık şirketinin çalışanı olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan zanlılar, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilecek. Ayrıca ambulansla ilgili olarak da idari soruşturma başlatıldı.