Bayram Tatilinde Sahiller ve Mesire Alanları Dolup Taştı

Yurttan bayram gezmeleri

Deniz, Kum, Güneş Sevenler Bayram Tatilinde Sahilleri Doldurdu

Bayram tatilini deniz kenarında geçirmeyi tercih eden tatilciler, Bodrum, Çeşme, Alanya gibi popüler tatil beldelerinin yanı sıra Mersin’in ünlü Kız Kalesi sahilini de doldurdu. Tatilciler, güneşin ve denizin keyfini çıkararak kumsalları doldurdu.

Park-Bahçe Gezmeyi Sevenler Bayramda Paşabahçe Mesire Alanı’nı Tercih Etti

Sivas’ta yıl boyunca on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Paşabahçe Mesire Alanı, bayram döneminde de ziyaretçi akınına uğradı. Doğayla iç içe vakit geçirmeyi sevenler, mesire alanında keyifli bir bayram geçirdi.

Kurban Kesimi İçin Son Güne Bırakanlar Hayvan Pazarlarını Doldurdu

Diyarbakır’da kurulan hayvan pazarlarında, kurban kesimini son güne bırakan vatandaşlar, küçük ve büyükbaş kurbanlıklar için sıkı pazarlık yaptı. İlçelerden getirilen kurbanlıklar, son güne yoğun ilgi gördü.

Doğayı Sevenlerin Gözdesi Kuşadası’ndaki Ada Camping

Doğa severlerin tercihi olan çadır ve karavan kamplar, otel ve kiralık evlerden daha ekonomik olduğu için bu Kurban Bayramı’nda yoğun ilgi gördü. Kuşadası’ndaki Ada Camping, doğayla iç içe ama aynı zamanda güvenli bir tatil isteyenlerin tercihi oldu.

Tatilcilerin Geride Bıraktığı Çöpler Temizlik Ekiplerini Harekete Geçirdi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bayram tatilini geçiren yerli ve yabancı turistler, nüfusu 1 milyonu aşan kentte tonlarca çöp bıraktı. Belediye temizlik işleri ekipleri, 9 günlük bayram tatilinin ilk 5 gününde 1645 ton evsel atık ile 120 ton ambalaj atığı topladı.