Bayrampaşa’da Ölümlü Kavga!

Ayak ezme kavgası cinayetle bitti... Hastane masraflarını ödemeyince 'düşman' olmuşlar

Bayrampaşa’da Yaşanan Kavgada İki Kişi Hayatını Kaybetti!

Dün sabah saatlerinde Bayrampaşa’da meydana gelen olayda, restoran işletmecisi Adem Gökhan’ın kardeşinin kullandığı araç, beyaz eşya dükkanı işleten Ercan Keskin’in küçük oğlunun ayağını ezdi. Kazanın ardından Adem Gökhan’ın hastane masraflarını ödemediği iddiasıyla çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Bayrampaşa Emintaş İhsan Atlı Sanayi Sitesi’nde başlayan kavgada, Keskin bıçaklı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Ercan Keskin’in cenazesi Giresun’a götürülmek üzere hastaneden alındı. Görüntülerde, Ercan Keskin’in oğlunun ayağının ezilme anı ve kavgaya karışan kişilerin tahtalı sopalı saldırısı güvenlik kameralarına yansıdı.

Ercan Keskin’in kardeşi Cengiz Keskin, “Abimin küçük oğlunun ayağını araçla ezmişlerdi. Bu olayın ardından aralarında sorunlar başladı. Abim dün 3 kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı ve bu saldırı sonucunda hayatını kaybetti” dedi. Olay yerinde bulunan Kıbrıs Barış Harekatı gazisi Halil İbrahim Keskin ise “Oğlum 3 kişi tarafından bıçaklandı. Evli ve iki çocuğu vardı” ifadelerini kullandı.