Benzin İstasyonunda Bıçaklı Saldırı

Bursa'da korkunç olay! Mesai sonrası evine giderken kendisinden para isteyen kişi tarafından 7 yerinden bıçaklandı

Benzin İstasyonu Çıkışında Bıçaklı Saldırı

Perşembe gecesi Gemlik ilçesine bağlı Kuvayi Milliye Bulvarı’nda meydana gelen olayda, benzin istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan Murat Tepe, iş çıkışı evine giderken saldırıya uğradı. Tepe’nin önü Kubilay Nergiz tarafından kesilerek para istendi ve yaşanan tartışmanın ardından bıçaklı saldırı gerçekleşti. Tepe bacak ve göğüs bölgelerinden 7 bıçak darbesiyle yaralandı, şüpheli olay yerinden uzaklaştı.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Tepe, bilinci kapalı bir şekilde Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve daha sonra Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralının hayati tehlikesi bulunmaktadır. Polis ekipleri, olay yerine yakın bir tekel bayisinde Kubilay Nergiz’i yakaladı ve mahkemeye sevk etti. Nergiz, ‘öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Murat Tepe’nin tedavisi devam ederken ortaya çıkan bir başka gerçek ise geçen yıl eylül ayında yaşandı. Tepe, Gemlik ilçesinde garson olarak çalıştığı restoranda, yemeği geç getirdiği için tartıştığı iki müşteri tarafından dövüldü. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan bu olayın ardından şüpheliler serbest bırakıldı. Konuyla ilgili Mevlüt Tepe, “Oğlum, olay yerinde kanlar içinde yatıyordu. Bıçaklayan kişi polis tarafından yakalandı. Uyuşturucu kullananlara verilen cezanın daha ağır olması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.