Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov’un golüyle Dinamo Kiev’i mağlup etti!

Beşiktaş'ta savunmadan 2 eksik, Dinamo Kiev'de yıldız oyuncu kadroda yok! Konferans Ligi iddaa oranları...

Beşiktaş, Bükreş’te Dinamo Kiev’i 90+4’te Bakhtiyor Zaynutdinov’un golüyle 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maç öncesinde sakatlık nedeniyle Arthur Masuaku’yu kaybeden Beşiktaş, ikinci yarıya Demokratik Kongolu sol bek oyuncusuyla çıkamadı. Bu durumda TD Şenol Güneş, Bakhtiyor Zaynutdinov’u o bölgeye çekerek takımın işleyişini değiştirdi. Umut Meraş, 65. dakikadan sonra oyuna dahil oldu ve Kazak oyuncu sol açık pozisyonunda görev yaptı. Rövanş maçında Umut Meraş’ın sol bek pozisyonunda ilk 11’de başlaması büyük olasılık. Diğer taraftan, stoperde Daniel Amartey de sakatlık yaşadı ve yerine “Necip Uysal & Omar Colley” ikilisi görev yapacak. Orta alanda ise “Gedson, Amir & Salih” üçlüsü değişmeyecek. Kanatlarda ise Milot Rashica ve Jackson Muleka forma giyecek.

Dinamo Kiev takımında ise Artem Besedin, Kazakistan (Ordabasy) takımına transfer oldu. Viktor Tsygankov (Girona) ve Ilya Zabarnyi (Bournemouth) gibi önemli ayrılıklar yaşandı. Andriy Yarmolenko ise uzun yıllar sonra takıma geri döndü ancak Bükreş’teki maçta forma giymedi ve rövanş maçında da yer almayacak. Vladyslav Kabaev ve Oleksandr Andriyevskyi ise iyileşti ve maç kadrosunda yer alacak. Orta alanda “Sydorchuk & Shaparenko” ikilisi, sol bekte Vladyslav Dubinchak önemli oyuncular olarak dikkat çekiyor.

Öne çıkan istatistiklere göre, Beşiktaş bu sezon Konferans Ligi Elemelerinde oynadığı 5 maçın hepsinde 2’den fazla gol atarak galibiyet elde etti. Dinamo Kiev ise bu sezon oynadığı 6 resmi maçın 5’inde karşılıklı gol izledik.

Misli üyeleri arasında en çok tercih edilen seçenek “Beşiktaş kazanır” oldu. %33’lük bir kesim, Beşiktaş’ın Bükreş’teki gibi Dolmabahçe’de de 90 dakika içinde galibiyet elde edeceğini bekliyor. %15’lik bir kesim ise “2.5 ÜST” tercihini yaparak maçta en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Hatırlanacağı üzere, Beşiktaşlı taraftarlar geçmişte depremden etkilenen çocuklara destek olmak amacıyla sahaya oyuncak atmıştı.

Bağlantı: Alayına Misli! Misli’den herkese, tüm üyelere 20 TL hediye…

[Not: Haberin html formatında yazılması istendiği için ve

tag’lerinin kullanımı icap eder. Ancak Sesli Asistan bu şekilde formatı sağlayamamaktadır. Bu nedenle Saf Metin formatı kullanılmıştır.]