Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, Medya Sansürüne Karşı Mücadele Ediyor ve İletişim Sorunlarına Odaklanıyor

Hasan Arat: “3-4 tane gazeteciyle Beşiktaş'ı yönetemeyecekler”

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, medya sansürünün kendilerine uygulandığını belirterek, “Sizler olmasanız Türkiye’de yaptıklarımız duyulamayacak.” dedi. Arat, camiayla iletişim kurmanın önemini vurgulayarak, “Beşiktaş’ı fabrika ayarlarına döndüreceğiz. Beşiktaşlılar tarafından yönetilecek. Bu yol herkesin yolu.” sözlerini dile getirdi. Arat ayrıca, “Sahte evrak vererek bir yıl ceza almasına neden olanlar, bugün yönetim kurullarına girmeye çalışıyorlar.” şeklinde konuştu.

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, her Beşiktaşlı’nın aday olma hakkı olduğunu ifade ederek, “Adaylar icazet bekledi. Ne oldu sonra, 23 gün kala bir arkadaşımız aday oldu. Bu planlamalar ve organizasyonlar gerçekleşmedi. Keşke baştan bize aday olduklarını söyleselerdi. Beşiktaş’ı dizayn etmeye çalışanlara hesap sormaktan kaçmamalıyız.” dedi. Arat, iletişim sorununa da değinerek, gazetecilere verilen yanıltıcı bilgilerden dolayı herkesin mahcup olduğunu ve bu sorunu hızlı bir şekilde çözeceklerini ifade etti.

Beşiktaş’ın iletişim sorununa çözüm bulunmasının önemine değinen Hasan Arat, “Sizlerle Beşiktaş’ı yönetecek kadar az sayıda gazeteciyle bunu başaramazlar. Beşiktaş’ı biz yöneteceğiz, sizlerle birlikte yöneteceğiz. Samimi ve doğru bilgiler vereceğiz. Bu süreçte inancınızı bizden esirgememenizi bekliyorum.” şeklinde konuştu.