“Beşiktaş Başkanlık Seçimleri: Serdal Adalı ve Hasan Arat Yeniden Yarışıyor”

Beşiktaş yeni başkanını seçiyor! Serdal Adalı mı Hasan Arat mı?

Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş Başkanlığı İçin Yarışıyor

Bugün Beşiktaş Emlakjet Spor Kompleksi’nde saat 10.00’da başlayacak olan Beşiktaş Genel Kurulu’nda, başkanlık yarışında Serdal Adalı ile Hasan Arat karşı karşıya gelecek. Her iki isim de 3. kez Beşiktaş başkanlığına aday.

Hasan Arat ve Serdal Adalı’nın Başkanlık Yolculuğu

Süleyman Seba’nın onursal başkan olduğu son dönemde başkan yardımcılığı yapan Arat, 2000 ve 2002’deki genel kurullarda başkanlık seçimlerini Serdar Bilgili’ye kaybetti. Yönetici olarak görev aldığı Yıldırım Demirören ve Fikret Orman dönemlerinde başkanlık yarışına giren Adalı, hem 2013’teki Fikret Orman, hem de 2019’daki Ahmet Nur Çebi karşısında başkanlık elde edemedi.

Oylama Detayları ve Yönetim Kurulu Listeleri

Beşiktaş’ın genel kurulunda, toplamda 21 bin 219 üye oy kullanma hakkına sahip. Oy kullanma sürecinin kolaylaştırılması adına salonda 21 adet sandık yer alacak.

Serdal Adalı’nın yönetim kurulu listesinde ise Metin Keçeli, Hakan Daltaban, Uğur Fora, Orhan Özalp, Prof. Dr. Ufuk Akçiğit, Çağatay Abraş, Kaan Kasacı, Aykan Aydın, Atilla Bingöl, Melih Aydoğdu, Hazal Kalkavan Karahan, Mustafa Mollaoğlu ve Mahir Kaplan var.

Hasan Arat’ın selefi olan yönetim kurulu listesi ise şöyle; Hüseyin Yücel, Feyyaz Uçar, Dr. M. Cüneyt Sezgin, Yalçın Ayaydın, M. Kaan Şakul, Onur Göçmez, Mete Vardar, Ekrem Keçoğlu, Altın Mimir, Prof. Dr. Işıl Zeybek, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal ve Burak Aslan.