Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi Adaylık Konusunda Netlik Kazandırmak İçin Basın Toplantısı Düzenleyecek

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi kararını açıklıyor! Başkanlığa aday olacak mı, Burak Yıılmaz'la devam edilecek mi?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi bugün düzenlenecek olan bir basın toplantısında açıklamalarda bulunacak. Toplantı, Tüpraş Stadı’nda saat 13.00’te başlayacak ve kulübün gündemi hakkında bilgi verecek. Ahmet Nur Çebi’nin 3 Aralık’taki seçimde tekrar aday olup olmayacağına dair kesin bir karar vermesi bekleniyor.

Çebi’nin özellikle Anadolu’daki taraftar dernekleri ve genel kurul üyelerinin tekrar aday olması yönünde telkinlerine rağmen, kulübe yakın kaynaklara göre bu toplantıda başkanın aday olmayacağını ilan edeceği belirtiliyor. Çebi’nin yakın çevresine, kendi çok yıprandığını ve bu nedenle başkanlık görevine devam etmeyi düşünmediğini söylediği öğrenildi. Ayrıca, mevcut yönetimden Emre Kocadağ’ın adaylığını resmen açıklamasının da bekleniyor.

Seçim gerçekleşene kadar, Burak Yılmaz’ın da görevine devam edeceği belirtilmiştir. Antalyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada geleceğe dair kararlılık gösteren Yılmaz, başkan Ahmet Nur Çebi’nin değişiklik düşüncesine kadar görevde kalacağını belirtmiştir. Ayrıca, Çebi’nin takım içinde alacağı bazı kararlara destek verme sözü verdiği genç çalıştırıcıya bildirilmiştir.