Beşiktaş, Mustafa Erhan Hekimoğlu’nu A Takıma Yükseltiyor ve Transferde İddialı

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz sevinci! Arda Güler gibi parlatacak

Beşiktaş, Arda Güler’in ardından Avrupa futbol pazarına sunulmasıyla yetenekli genç bir futbolcu olan Mustafa Erhan Hekimoğlu’nu takıma dahil ediyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, “Fiziksel gücüne dayanırsa oynatırız” diyerek genç Mustafa’yı U16’dan direkt olarak A takıma yükseltti. Sadece birkaç ay önce 16 yaşına giren başarılı forvet oyuncusu, aynı zamanda U16 Milli Takımı’nın da gözdesi durumunda. Altyapı antrenörleri, oyuncuyla ilgili konuşurken “Arda Güler gibi bir yıldız olabileceğini bekliyoruz. Potansiyeli var” dedi.

Teknik adamlar, genç futbolcunun pivot santrfor özelliklerini taşıdığını ve aynı zamanda kanat mevkiinde de başarılı olduğunu belirtirken, Mustafa’nın bitirici vuruşlarının da iyi olduğuna değindiler.

Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun en büyük avantajı ise Burak Yılmaz olacak. Yeni antrenörün önemli bir golcü olan Burak Yılmaz, genç futbolcu için bir avantaj olacak. Teknik Direktör Şenol Güneş’in, genç oyuncuyu takıma yavaş yavaş adapte edeceği ve başarılı olması halinde Beşiktaş için büyük bir kazanım olacağı vurgulandı.

Beşiktaş’ın devam eden yeni sezon hazırlıklarında tek eksik Saiss oldu. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanlar oldukça keyifli geçti. Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönettiği antrenmanlar, kondisyon ve taktik çalışmalarıyla sürdü. Pas ve 5’e 2 çalışmalarının ardından pilates topuyla voleybol maçı yaparak antrenman tamamlandı. Vincent Aboubakar ve Arthur Masuaku’nun izinlerinin sona ermesiyle ikisi de akşam antrenmanına katıldı.

Beşiktaş’a kiralıktan geri dönen Kartal Kayra Yılmaz ve Emrecan Uzunhan, gelecek sezon için umutlu konuştular. Kartal Kayra, Ümraniyespor’dan dönmek heyecan verici olduğunu belirterek, “Forma yarışında yer almak istiyorum. Son 2-3 yılda tecrübe kazandığımı ve tecrübeli bir oyuncuya yaklaştığımı düşünüyorum” dedi. Antalyaspor’da kiralık olarak forma giyen Emrecan ise “Buraya dönmek iyi hissettiriyor. Geçen sezon aldığım süreleri iyi değerlendirdim. Hocama teşekkür etmek istiyorum. Bana daha güçlü gelmemi sağladı” şeklinde konuştu.