Beşiktaş, Pendikspor ile Berabere Kalarak İki Haftayı Puansız Tamamladı

Beşiktaş - Pendikspor maçının sonları nefes kesti! Penaltı kararı, gerginlik, 'Yönetim istifa' sesleri...

Beşiktaş, Süper Lig’in ikinci haftasında Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma Beşiktaş Stadyumu’nda saat 21.45’te başladı ve hakem Kadir Sağlam düdük çaldı. Sağlam’ın yardımcılıklarını ise Murat Altan ve Ogün Kamacı üstlendi. Beşiktaş, maç boyunca önde götürdüğü maçta son dakikada yediği golle beraberliği kabullendi. Maç sonrasında sahada gerginlik yaşandı ve tribünde yönetim protestoları yükseldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Neftçi Bakü karşılaşmasının ardından Pendikspor maçında 6 değişiklik yaparak as kadroyu sahaya sürdü. Kalede Mert Günok’a şans veren Güneş, savunmayı Rosier, Amartey, Colley ve Masuaku’dan oluşturdu. Orta sahada Hadziahmetovic, Salih Uçan ve Gedson Fernandes’e görev veren tecrübeli teknik adam, hücum hattında Onur Bulut ve Muleka’yı tercih etti. Son transferler Oxlade-Chamberlain ve Rashica ise ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

Siyah-beyazlı takımda as futbolcular, Neftçi Bakü maçından sonra ilk 11’e döndüler. Colley ise Süper Lig’de ilk golünü atan oyuncu oldu. Ancak Colley’nin bir golü de geçerlilik kazanmadı. Beşiktaş kalecisi Mert Günok ise ilk yarıda Pendikspor takımındaki bütün oyunculardan daha fazla isabetli pas yaptı.

Pendikspor, maçın son dakikalarında penaltıyla beraberliği sağladı. Bu gol sonrasında sahada ve tribünde gerginlik yaşandı. Beşiktaşlı taraftarlar, yönetim protestolarında bulundu.