Beşiktaş Üyesi Burak Yılmaz Hakkında Disiplin Kurulu İncelemesi Başlatıldı

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz için ihraç talebi!

Burak Yılmaz için Disiplin Kurulu’na dilekçe veriliyor. Beşiktaş Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın, Burak Yılmaz’ın açıklamaları ve görevinden istifa sonrası tavırları nedeniyle Beşiktaş üyeliğinden çıkarılması gerektiğini düşündüğünü belirtti. Uslu Akın, Disiplin Kurulu’na üyeliğinin iptali için dilekçe vereceğini ifade etti.

Bugün Milliyet Gazetesi’nden Atilla Gökçe’ye verdiği demeçlerle tartışma yaratan Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta yaşadığı deneyimleri anlattı. Yılmaz, teknik direktör Şenol Güneş’in gergin ve asabi tavrıyla şaşırdığını ve oyuncular ve kendisiyle konuşurken seçtiği üslubunun da dikkat çekici olduğunu söyledi. Ayrıca, para hesabı konusunda Başkan ile konuşurken Beşiktaş ile böyle bir ticarete girmeyeceğini dile getirdiğini ancak Hırvat yardımcılarının hak ettikleri ödemenin yapılmasını istediğini belirtti. Yılmaz, Beşiktaş’ın kendisi için iyi bir deneyim olmadığını söyleyerek “Keşke gelmeseydim” dedi.

Ayrıca Burak Yılmaz, takım arkadaşı Aboubakar’ın 4 ay sonraki alacağını talep ettiğini ve ödeme yapılmadığı için ağrılarının devam ettiğini ifade etti. Ancak Beşiktaş kulübü bu iddiayı yanıtladı ve Aboubakar’ın sakatlığı nedeniyle son 4 maçta forma giymediğini belirtti. Kulüp, oyuncuların ve teknik ekibin ödemelerinin zamanında ve düzenli olarak yapıldığını ve Aboubakar’ın talebi üzerine yakın tarihteki hakedişlerine mahsuben ödeme yapıldığını vurguladı. Ayrıca, bu miktarın çok yüksek olmadığını ve oyuncunun acil ihtiyacını karşılamak için ödeme yapıldığını belirtti.