Beşiktaşlı Futbolcu Emrecan Uzunhan’a Saldırı Sonucu 6 Ay Sahalardan Uzak Kalabilir

Saldırgan tutuklandı! Beşiktaşlı futbolcuyu darp edip sakatladı

Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan, İstanbul Bakırköy sahilinde Kennedy Caddesi üzerinde seyir halindeyken bir kaza yaşadı. Kazanın ardından yol trafiğe kapandı ve karışan sürücüler tutanak tutmak için yakındaki bir akaryakıt istasyonuna gitti. İddiaya göre kazaya karışan sürücülerden Yavuz Dağ, tutanakta suçu tamamen Emrecan Uzunhan’a atmak istedi. Fakat Uzunhan itiraz etti ve bunun üzerine Dağ tarafından tekme tokat saldırıya uğradı. Dağ, Uzunhan’ı yere düşürüp tekmelemesinin ardından tutanak tutmadan istasyondan ayrıldı.

Uzunhan, bacağındaki ağrı nedeniyle hastaneye gitti. MR sonucunda uyluk arka adale grubu tendon yapışma bölgesinde 4. derece hasar tespit edildi. Beşiktaş kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Emrecan Uzunhan’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Adli sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı ifade ediyor, Emrecan Uzunhan’a acil şifalar diliyoruz” denildi. Uzunhan’ın kavgada sakatlandığı ve sahalardan 6 ay uzak kalabileceği iddia edildi.

Yavuz Dağ, şikayet üzerine darp, hakaret ve kasten yaralama suçlamalarıyla gözaltına alındı. Geceyi polis merkezinde geçirdikten sonra dün öğle saatlerinde ‘yaralama’ suçundan tutuklandı.