“Beşiktaşlıların Sayısı Azalıyor: Serdal Adalı’nın Torunu Gol Sevincini Başka Bir Takımın Oyuncusundan İmitasyon Ediyor”

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: Torunum bile Icardi'nin gol sevincini yapıyor

Beşiktaşlıların sayısı azalıyor mu? Bu soru, Play Spor adlı YouTube kanalının konuğu olan Adalı’ya yöneltilmişti. Adalı, bu soruya verdiği cevapta gözleri dolarak şunları söyledi: “Geçen gün torunum evden döndüğünde babası kapıyı açtı ve Mauro İcardi’nin gol sevincini taklit etti (elleriyle göstererek). Bu, Serdal Adalı’nın torunu tarafından yapıldı. İşte bu durum beni çok üzüyor.”

Geçtiğimiz günlerde, siyah-beyazlıların başkan adayı İskenderun’da bu konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: “Yeni nesilde Beşiktaşlı oranı düşüyor. İlk olarak bu soruna bir çözüm bulmamız gerekiyor. Bu sorunun çözümü futbolda başarıya bağlıdır.”

Serdal Adalı, birkaç akşam önce, Beşiktaş’ın önde gelen isimleriyle Sorti’de bir araya geldi. Eski yönetici Erol Kaynar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bu buluşmada Adalı, “Kulübe hizmet edecek, projeler üretecek herkese kapımız sonuna kadar açıktır” dedi.

Toplantıya, Metin Keçeli, Feyyaz Tuncel, Fikret Ercan, Turgay Prinç, Varol Kaynar, Mahmut Yeşil, Fethi Hinginar, Talip Emiroğlu, Moris Kohen, Cihan Kumuşoğlu, Mehmet ve Alihan Hotiç ile 150 kongre üyesi katıldı. Beşiktaşlı popülasyonunun azalmasıyla ilgili olarak yapılan bu toplantıda, kulübe hizmet etmeye istekli herkese kapılarının açık olduğu vurgulandı.