Beylikdüzü’nde Korkunç Kaza: Çocuklar Hayati Tehlikede

Beylikdüzü'nde kaldırımda oturanlara çarptı: 1’i ağır 3 çocuk yaralandı

Olay, Beylikdüzü’nde Korkunç Kaza: Aracın Çarptığı Çocuklardan Biri Hayati Tehlike Altında

Dün akşam saatlerinde Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde yaşanan korkunç olayda, caddeden sokağa dönerken aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, kaldırımda oturan 4 çocuğa çarptı. Alınan bilgilere göre, aracın çarptığı çocuklardan biri ameliyata alınırken hayati tehlikesi devam etmekte.

Diğer çocuklardan ikisi vücutlarında kırıklar oluşurken, biri ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza sonrasında araç önce kaldırıma, ardından bir iş yerine ve son olarak da park halindeki bir arabaya çarparak durabildi. Olayın ardından sürücü polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yaşanan trajik olay, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay hakkında konuşan esnaf Mahmut Çelilli, “Bir kadın aracıyla caddeden sokağa dönerken kontrolü kaybederek kaldırımda oturan çocuklara çarptı. 4 çocuktan biri kaçmayı başardı ancak diğer 3’üne araç çarptı. Durumu ağır olan bir çocuk olduğunu öğrendim. Sağlık ekipleri hemen müdahale etti ve çocukları hastaneye kaldırdı. Sürücü de durumu iyi değildi, kendinde değildi. Çocukların ailesi büyük üzüntü yaşadı” şeklinde konuştu.