Bornova’da Bir Otomobilin Bagajında Ölü Bulunan Kuyumcu Cinayeti Çözüldü

İzmir'de korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

Bornova ilçesinde bulunan bir özel hastanenin otoparkında dün gece park halindeki bir araçta ceset bulundu. 24 yaşındaki E.K., 35 TU 261 plakalı otomobilin bagajında başından üç kurşunla vurulmuş erkek cesedini polise ihbar etti. Polis ekipleri, aracın sahibi olan kuyumcu Bekir Bozar’a ait cesedi buldu ve olay yerinde inceleme başlattı.

Detaylı inceleme sonucunda polis, aracın kiralık olduğunu ve Bozar’ın cinayet kurbanı olduğunu belirledi. Bozar’ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. E.K.’nın verdiği ifadeye göre, Bozar’ın öldürülmesi çocukluk arkadaşı F.B. tarafından gerçekleştirildi. F.B., Bozar’ı öldürdükten sonra E.K. ile birlikte cesedi otomobilin bagajına koyduktan sonra Manisa’ya gittikleri ve sabah saatlerinde tekrar İzmir’e döndükleri ortaya çıktı.

Polis, Bozar’a ait kuyumcu dükkanından altın çalındığını ve F.B.’nin borç ödemek için altın karşılığında ödeme yaptığını tespit etti. Şüpheli F.B.’nin yakalanması için çalışmalar devam ederken, E.K.’nın da emniyetteki işlemleri devam etmektedir. Bu vahşi cinayet olayıyla ilgili soruşturma geniş kapsamlı olarak devam etmektedir.