Boşanma Sürecinde Gerçekleşen Cinayet Yenimahalle’yi Yasa Boğdu

Dehşet evi! İkinci eşinin de canına kıydı... Son paylaşımı kan dondurdu

Yenimahalle’de yaşanan trajik olayda, Özlem Küçükyılmaz ve annesi Nazife Çetinkök, evlerine dönerken boşanma sürecinde oldukları eşi Hasan Küçükyılmaz ile karşılaştı. Koca, sözlü saldırıların ardından beraberinde getirdiği av tüfeğiyle eşi ve kayınvalidesine ateş açtı. Ne yazık ki, anne ve kız kanlar içinde olay yerinde yaşamlarını yitirdi ve katil koca olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. İncelemelerin ardından Küçükyılmaz ve Çetinkök’ün cesetleri Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Polis ekipleri, zanlının kaçmak için kullandığı araçla ilgili çalışma başlattı. Titiz bir çalışma sonucunda zanlının Çamdibi Dere mevkiindeki evinin üzerinde saklandığı tespit edildi. Şüpheliyi yakalamak için yapılan operasyonda, zanlının elindeki tüfekle ateş açtığı görüldü. Kurşunları azalan ve yakalanacağını anlayan zanlı, çenesine doğrulttuğu tüfeği ateşleyerek intihar etti.

Olay yerinde inceleme yapan ekiplerin çalışmalarının ardından Küçükyılmaz’ın cesedi hastane morguna kaldırıldı. Özlem Küçükyılmaz’ın, eşinin tehditleri sonucunda polise başvurarak KADES uygulamasını indirdiği öğrenildi. Polisin “Elektronik kelepçe takalım, size yaklaşmasın” uyarısını reddeden Özlem Küçükyılmaz’ın, zanlının 15 yıl önce bir önceki eşini öldürdüğü biliniyor.

Öte yandan, zanlı Küçükyılmaz, Whatsapp durumunda yaptığı paylaşımda 5 Eylül’de hayatta olmayacağını belirtti. Ses kaydı paylaşımında ise eşi için “Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok değerli bir şey, ona sahip çıkacaksın. Şimdi cenazesini asfalta bıraktım. Az sonra kendimi öldüreceğim. Ahirette hesap soracağım sana. Aldattıklarının bedelini ödedin, annen de ödedi. Benimle oynamayasın diye uyardım” ifadelerine yer verdi.