Bozcaada’da Yaşanan Talihsiz Olaylar: Rüzgâr Güllerinin Eşliğindeki Günbatımı Hüzünleri

Yeşim’in şüpheli ölümü! Sevgilisiyle gittiği uçurumdan düştü

Bozcaada’da yaşanan talihsiz bir olayda, güneşin batışını izleyen bir çiftin yanı başında gerçekleşen trajik bir olay meydana geldi. Rüzgâr gülleri eşliğinde alkol alıp vakit geçirmeye başlayan çiftten Yeşim Demir, gece yarısına doğru bilinmeyen bir nedenle 32 metre yükseklikteki uçurumdan düştü. Erkek arkadaşının hemen ihbar etmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Sağlık ekipleri, uçurumun dibine ulaştıklarında ağır yaralı halde bulunan Yeşim Demir’e müdahale etmeye başladı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Demir’in kalbi durdu. Sağlık ekibi, 45 dakika süren bir kalp masajının ardından yeşim Demir’i hayata döndüremedi. Demir’in cansız bedeni, Çanakkale Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olayla ilgili olarak Demir’in erkek arkadaşı ise ifadesi için İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Bu üzücü olayın benzeri, 2020 yılında Bozcaada ilçesinde gerçekleşmişti. Endüstri mühendisi Ümran Önür (28), arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı sırada günbatımını izledikleri Polente mevkisinde, dengesini kaybederek uçurumdan düşerek hayatını kaybetmişti.