Bungalov Hırsızlığı Şoku Çatalca’da

İstanbul'da akılalmaz hırsızlık: Bungalovları havuzuyla birlikte çaldılar

Bungalov Hırsızlığı Çatalca Akalan Mahallesi’nde Yaşandı

Çatalca Akalan Mahallesi’nde bulunan bir projede 5 havuzlu bungalovda gerçekleşen olay, tatil sitesi modülüne göre planlanıp satılan bungalovlarda meydana geldi. Site içerisinde evlerine yerleşen 5 komşu, bahçelerini kendi zevklerine göre düzenleyerek hafta sonları ve boş vakitlerinde yazlık olarak kullanmaya başladılar.

Şahıslardan biri olan Yahya Kemal Yaman’ın, siteyi yapan kişiyle alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı iddia ediliyor. Alacaklı olduğu belirtilen Yaman’ın bir gece, 5 bungalovu havuzlarıyla birlikte çaldığı ortaya çıktı. Ev sahipleri, olaydan birkaç gün sonra bungalovlarına giderek çakıl taşlarının kaldığını görünce, duruma şaşırdılar ve jandarmaya ihbarda bulundular.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri hırsızlık olayıyla ilgili incelemelerine devam ederken, ev sahipleri yaşadıkları durumu anlatmada zorluk çekiyorlar. 5 adet bungalovun çalınmasının ardından geriye kalan boş arazi havadan görüntülendi.

Ev Sahipleri Şoke Oldu

Yaşanan olayı anlatan ev sahiplerinden Enis Onat, “Burası beş ev olan butik bir siteydi ve çok güzel bir konseptti. Bir gün komşularımızdan birisi beni arayarak evlerin söküldüğünü söyledi. Biz gelip baktığımızda havuzların tesisatlarına kadar çalındığını gördük. Buraya vinçler, kamyonlar getirmişler ve bu şekilde çalmışlar. Bu işi yapanlardan birisi buradaki hissedarlardan biri. Biz kendisini bulduk. Bize evleri yapan kişiyle arasında maddi sıkıntı olduğunu söyledi. Biz şikayetçi olduk, inşallah hızlı bir şekilde sonuçlanmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bir diğer ev sahibi Cahit Üçüncü ise, “Buradaki konutlardan birisinin sahibi bendim. Biz ilk duyduk ve satın aldık. Hoşumuza gitmişti. Bir site içerisinde çevre düzenlemesi yapılmış gayet güzel bir alandı. Ben gördüğümde şok oldum, hiçbir şey kalmamış. Jandarmaya giderek şikayetçi olduk şu anda bekliyoruz” ifadelerini kullandı.