Bursa’da Karaman Mahallesi’nde Meydana Gelen Trafik Kazası Sonucu Sürücü Yaralandı

Otomobil metronun duvarına çarptı... Sürücü araçta sıkıştı

Bursa’da meydana gelen bir kaza, gece saat 01.30’da Osmangazi ilçesi, Karaman Mahallesi, Sanayi Caddesi’nde gerçekleşti. Çağdaş Güzel’in kullandığı 16 DZ 833 plakalı otomobil, Mudanya istikametinden kent merkezine doğru seyrederken kontrolünü kaybetti. Metro duvarına çarparak savrulan araç, Karaman İstasyonu’nun yanındaki bariyerlere çarparak durabildi.

Kaza anında olayı gören çevredeki insanlar, sürücünün mahsur kaldığı araca yardıma hemen koşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdiler. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek aracın içinde sıkışan Çağdaş Güzel’i kurtarmak için çalışmalara başladı. Bu sırada polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yoğun bir çaba sonucunda sürücü yaralı bir şekilde kurtarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edilerek Bursa Şehir Hastanesine sevk edildi.

Tedavi altına alınan Güzel’in bacağında kırıklar tespit edildi, ancak sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri olay yerinde gerekli incelemelerde bulundu ve aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.