Bursa’da Kiracısını Dolandırmak İsteyen Ev Sahibi, Güvenlik Kamerasına Yakalandı!

Kiracısının evinden 400 bin liralık ziynet eşyası çalan ev sahibi tutuklandı

Bursa’da bir kadın, kiraladığı evde dolandırıldı. Durumu fark eden kiracı, güvenlik kamerasıyla ev sahibini suçlu olarak belirledi. Polis tarafından gözaltına alınan şüphelinin, kiracısının 400 bin lira değerindeki ziynet ve dövizini çaldığı ortaya çıktı.

Merkez Osmangazi ilçesinde Bağlarbaşı Mahallesi’nde oturan Ecem Gökçe S., bir süre önce ev sahibi Ayşegül K. ile tanıştı ve komşu olmaya başladı. Bir süre sonra Ecem, odasında sakladığı değerli eşyalarının kaybolduğunu fark etti. Bunun üzerine güvenlik önlemi olarak evine bir kamera taktırdı.

Ecem ve Ayşegül, komşuluk ilişkilerine devam ederken Ecem, Ayşegül’ü çaya davet etti. Kirayı ödemek için cebinden dolar çıkaran Ecem, parayı Ayşegül’e verdi. Ancak ikili ayrıldıktan sonra, güvenlik kamerasından gelen bildirimlerle Ecem, Ayşegül’ün değerli eşyalarını çalmakla suçladığını gördü.

Ecem’in durumu polise bildirmesi üzerine Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği devreye girdi. Kameraları inceleyen polis ekipleri, ev sahibine operasyon düzenledi. Ayşegül’ü takip eden ekipler, para ve altınları ele geçirirken, Ayşegül gözaltına alındı.

Ayşegül K., emniyet tarafından yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak mahkemeye sevk edildi.