Büyükçekmece Cinayeti

Sokak ortasında komando bıçaklı dehşet! Savunması kan dondurdu

Büyükçekmece’de Yaşanan Cinayetin Detayları

Büyükçekmece, Ulus Mahallesi’nde 27 Nisan saat 21.00’de gerçekleşen olayda Yıldıray Koç adlı bir şahıs sokakta ağır yaralı bir şekilde bulundu ve hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki tüm çabalara rağmen Yıldıray Koç hayatını kaybetti. Polis ekipleri cinayetle ilgili çalışmalarını sürdürürken Yıldıray Koç’un kardeşi Y.K.’nin verdiği ifadeden alıntı yaparak, “Yıldıray, beni arayarak çok kötü olduğunu belirterek hemen yanına gitmemi istedi. Sokakta kanlar içinde bulduk, hastaneye kaldırdık ancak kurtaramadık. Eşinden bir süre önce ayrılmıştı. Ara sıra alkol alırdı” dediği öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerindeki güvenlik kameralarını inceleyerek katilin peşine düştü. Görüntülerde Yıldıray Koç’un yolda sendeleyerek yürüdüğü, ardından şüphelinin onu takip edip karanlık bir sokağa girdiği ve koşarak uzaklaştığı görülmekte. Şüphelinin beyaz ayakkabı, siyah kapüşonlu polar ve siyah eşofman giydiği tespit edildi. Polis, şüphelinin kimliğini belirleyerek arayışlarına hız verdi.

Şüphelinin yakalanması ise olaydan bir gün sonra gerçekleşti. Büyükçekmece’de düzenlenen operasyonla şüpheli Azad M. gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguya alınan Azad M., suçunu itiraf ederek, “Yolda alkollü olduğu için zorlukla yürüyen birini gördüm. Onu takip edip karanlık sokağa girerek bıçakladım. Amacım öldürmek değil yaralamaktı” dedi.

Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan araştırmada şüphelinin kullandığı komando bıçağı ve olay günündeki kıyafetleri ele geçirildi. Azad M. işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.