Büyükçekmece’de Şok Villa Cinayeti!

Villada dehşet: Kanlı gömlek detayı... İfadesi şaşkına çevirdi!

Büyükçekmece’de Bir Villa Cinayeti

Büyükçekmece Pınar Mahallesi’nde bulunan Gürpınar Caddesi’nde dün gece meydana gelen üzücü olayda, bir villa sakininden gelen çığlık sesleri üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Polis ekipleri, olay yerine ulaştıklarında Zebiniso Dayıyavora ve bakıcılığını yaptığı M.Ö. ile T.Ö.’yü bıçaklanmış halde buldu. Sağlık ekipleri ağır yaralı 3 kişiyi hemen hastaneye sevk etti. Ne yazık ki, Zebiniso Dayıyavora tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan M.Ö. ve T.Ö. ise yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olayla ilgili kaçan şüphelinin eşkal bilgilerine ulaşarak şüpheliyi yakalama çalışmalarına başladı. Olayda hayatını kaybeden Zebiniso Dayıyavora’nın sevgilisi olduğu tespit edilen şüpheli Musa G., kısa sürede Küçükçekmece’de saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan Musa G., suçunu itiraf etti. Zanlı, Zebiniso Dayıyavora’nın kendisini aldattığını düşündüğünü ve bu konuyu konuşmak için evine gittiğini söyledi. Ancak kapıda çıkan tartışma sonrasında kontrolünü kaybettiğini ve ne yaptığını tam hatırlamadığını ifade etti. Kaçarken kanlı gömleği ve bıçağı denize attığı belirlendi.

Şu an Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri devam eden şüpheli Musa G.’nin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Olayın yaşandığı villa yakınlarındaki güvenlik kameraları şüphelinin hareketlerini kayıt altına aldı.