CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İttifakı’nı vurguladığı Eskişehir’deki aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu

Bize kumpas kuruyorlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’de düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Porsuk Spor Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, Özgür Özel önemli açıklamalarda bulundu. Özgür Özel, şu ifadeleri kullandı:

“Erdoğan, CHP’nin halka hizmet odaklı, dürüst, israf etmeyen ve vatandaşların yararlandığı, şeffaf ve çalışkan belediyecilik anlayışı karşısında rekabet yerine, büyük bir cephe oluşturarak oyun kuruyor. Geçmişte kurduğumuz ittifakları bile bize karşı kullanarak Türkiye’ye karşı büyük bir oyun oynuyor. Ancak biz bu oyunu nasıl kıracağımızı biliyoruz. Eskişehir’de nasıl ittifaksız görünerek aslında büyük bir ittifakla başarıya ulaştıysak, 31 Mart’ta da kazanacak olan ittifakın adı Türkiye İttifakı olacaktır. Muhalefetle kavga etmek değil, Türkiye İttifakı’nı kurmak bizim amacımızdır. Biz bize savaş açanlara barış ilan ettik. Bize engel olmak isteyenlerle bile anlaşma yolunu seçtik. Tuzaklar ve kumpaslarla uğraşmak yerine, Türkiye İttifakı’na inanıyoruz ve bu ülkeye güveniyoruz.”

Özgür Özel, akşam saatlerinde ise Ankara’da Mansur Yavaş’ın ‘5 Yılın Projelerini Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı. Özel, bu toplantıda ayrıca şu ifadeleri kullandı:

“Evet, anketlerde Mansur Başkan çok iyi sonuçlar alıyor. AK Parti’li veya MHP’li olabilirsiniz, ancak bu dürüst ve çalışkan insanı, ekibini desteklerseniz çok daha güzel hizmetler alabilirsiniz.”

Özel ayrıca konuşmasında Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yeni bir görev verildiğini duyurarak şunları söyledi:

“Yılmaz Büyükerşen ne evinde oturacak ne de emeklilik yaşayacak. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevinin yanı sıra, Türkiye’deki CHP’li belediyelerin koordinatörlüğüne getirildi. 31 Ocak tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek ilk toplantıyla başlayacak olan bu yeni kurulda Yılmaz Büyükerşen, CHP’li belediyelerin başarılı hizmetlerini paylaşacak, diğer belediyelerde de uygulanması ve geliştirilmesi için koordinasyon sağlayacak genel koordinatördür.”