CHP Lideri Özgür Özel’in Normalleşme Çağrısı

Özel’den Hürriyet’e 11 Haziran açıklamaları... "Ziyaret için forslu bayrak istedik"

CHP Lideri Özgür Özel: “Normalleşme Temasları Çok Önemli”

Özgür Özel, CHP Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı konuk edeceği toplantı öncesi Hürriyet ekibini ağırlayarak bir dizi önemli mesaj verdi. Özel, “Asgari ücreti de konuşacağız, emekli aylığını da. Vergide adalet sağlanmalı. Ben eczacı kimliğiyle de milletvekili maaşımla da benden daha çok vergi alsın. Kimin ne derdi varsa tematik mitingler yapmaya da devam edeceğiz. Bu dört görüşmenin ardından da salı günü biz görüşeceğiz. Siyasi görüşme için Külliye’ye gitmeyi tercih etmiyorum, karşılıklı siyasi temasların Çankaya Köşkü’nde ya da parti genel merkezlerinde sürmesinde hiçbir sakınca yok.” diye belirtti.

Özel: “Erken Seçim Talebimiz Yok”

Özgür Özel, “Çok kısa vadede, hatta orta vadede olumlu bir senaryo için kimsenin elinde bir reçete yok. 31 Mart’tan dolayı bir erken seçim talebimiz yok. Ama ekonomideki kötü gidişat ve müzakere ettiğimiz hiçbir yerde mesafe alınamazsa, sokaktan erken seçim talebi gelirse onu dillendirmek de muhalefet olarak bizim görevimiz” dedi.

Özel: “Yerel Seçimi Bahane Edip Erken Seçim İsteyeceksin Diyenler Kendini Kandırıyor”

Özgür Özel, “Yerel seçimi bahane edip erken seçim isteyeceksin demek, 31 Mart’taki başarıyı topyekün partiye bir teveccüh olarak algılamak olur, bu kendini kandırmak olur” şeklinde konuştu.

Özel: “Cumhur İttifakı’ndan Yüzde 15 Oy Geldi”

Özgür Özel, “Cumhur İttifakı’ndan ilk kez CHP’ye gelen yüzde 15 oy var. Kutuplaşarak bir yere gidemeyeceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.