Cihangir’de Yaşanan İlginç Hırsızlık Olayı Kamerada! Ev Sahibinin Şaşkınlığı Şikayete Dönüşmedi.

Beyoğlu'nda 'örümcek adam' gibi hırsız kamerada

Cihangir’deki olayda, geçtiğimiz günlerde bir hırsızın hedef aldığı bir binada sabaha karşı, ilginç bir olay yaşandı. Genç hırsız, binanın önüne gelerek hırsızlık yapmak için harekete geçti. Hızla tırmandığı binanın 3. katındaki bir daireye giren hırsız, içeride bir şeyler çalmaya çalışırken ev sahibinin uyanmasından dolayı panikledi. Paniği ile pencereden aşağı doğru kaçan hırsız, 3. kattan sağ salim inmeyi başardı. O anlarda ev sahibi ise sadece pencereden bağırmakla yetindi ve şaşkınlık içerisinde olayın seyrine tanık oldu. Yaşanan bu olay ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay sonrasında ev sahibi Mustafa A., konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu hırsızlar, bir şekilde binaya girerek kata kadar çıkıyorlar ve aynı yoldan hızla aşağı iniyorlar. Bu olay ilk kez yaşanmadı, zaten hatırlamakta zorlandığım kadar çok kez oldu. Aynı şekilde yan binamıza da benzer şekilde girmişlerdi. Geçen sene, yan taraftaki binanın çatı katından atlayarak benim daireme girmişlerdi. O zaman da bilgisayarlarımızı ve telefonlarımızı çalmışlardı. Şimdi de kiralık dairemizin kiracısının telefonunu ve parasını alarak kayıplara karıştılar.”

Mustafa A. ayrıca şunları ekledi: “Bu hırsız nasıl bir cesaretle 3. kata kadar buradan çıkabildi, anlamak mümkün değil. Eğer eli kayıp düşseydi, ciddi şekilde yaralanabilirdi. Biz olsak bile bile bir şey atsak, sorunlu duruma düşeriz. Vursak bile aslında suçlu oluruz.”

Olayla ilgili olarak ev sahibinin herhangi bir şikayette bulunmadığı belirtildi.