Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutköy Mitingi’nde Konuştu ve Arnavutköy’de Yapılacak Olan Projeleri Açıkladı

AK Parti Arnavutköy mitingi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutköy Mitingi’nde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Mitingi’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum, AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Candaroğlu ve milletvekilleri de mitingde yer aldı.

Erdoğan, “Yaklaşık 6 aydır İsrail’in zulmü altında hayatta kalma mücadelesi veren Gazzeli ve Filistinli kardeşlerimize dua ediyoruz. Bizler ailelerimizle, sevdiklerimizle dostlarımızla birlikte oruçlarımızı huzurla açarken bombaların yanı sıra açlık ve susuzlukla katledilmek istenen Gazzeli mazlumların Allah yardımcısı olsun diyoruz. Bizim kültürümüzde halka teşekkür etmeyen hakka da şükredemeyiz. Bu vesileyle Arnavutköy’e teşekkür borcumuzu ödemek isterim. 14-28 Mayıs seçimlerinde Arnavutköy İstanbul’da bize en güçlü desteği veren ilçelerimiz arasındaydı. Milletvekilliğinde yüzde 60,4. Cumhurbaşkanlığında yüzde 63,7 gibi rekor oranlarda Cumhur İttifakı’nı destekleyen siz Arnavutköylü kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Siz bizi bahtiyar ettiniz, bizi gururlandırdınız. Bize sahip çıktınız. Rabbim de sizlerin yüzünü güldürsün. Her birinizden razı olsun” dedi.

Erdoğan, “İstanbul’un CHP’nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız” sözleriyle devam etti.

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum ise, “Arnavutköy artık kararını vermiş. Bugün bu coşku ne diyor biliyor musunuz? Bu coşku bize 31 Mart’ı yarını müjdeliyor. Yarın gideceğiz bu kutlu günü bu kutlu zaferi hep birlikte bir bayram havasında Saraçhane’de kutlayacağız. Biz de sizden aldığımız destekle, güçle aziz İstanbul’umuza hizmet edeceğiz. Çünkü bizim bir hayalimiz var. Biz biliyoruz ki ancak samimi hayaller muradına kavuşur” dedi.

“Yaklaşık 100 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi’nin yapımına başladık” şeklinde konuşan Erdoğan, “İstanbul Havalimanımızın sadece Avrupa’nın değil dünyanın en iyi havaalanlarından biri olduğunu görüyoruz. Muhalefetin buraya uçak inmez dediği, bunun için engellemeye çalıştıkları akla hayale gelmedik iftiralar attığı havalimanımız ülkemizin gururu haline geldi” ifadelerini kullandı.