Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yoğun Çalışmalarını Konu Alan Kitap: Türkiye Yüzyılı’nın Başlangıcı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 yıllık çalışmaları İletişim Başkanlığı tarafından kitaplaştırıldı

İletişim Başkanlığı tarafından 2020 yılından bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çalışmalarının derlendiği bir kitap hazırlandı. Bu kitap, Ocak-Haziran dönemindeki yoğun çalışmaları ele alıyor. Kitapta, Erdoğan’ın katıldığı toplantılar, açılışlar, törenler ve buluşmalara ait fotoğraflar yer alıyor. Ayrıca, yurt içi ve yurt dışı ziyaretleri, mesajları, kabulleri ve telefon görüşmeleri de kitapta yer alıyor. 2023 yılının ilk 6 ayını kapsayan bu kitapta, Erdoğan’ın 51 açılış ve tanıtım ile 4 ödül törenine katıldığı, 85 yurt içi ve 2 yurt dışı ziyaret gerçekleştirdiği, 107 yurt içi kabul ve 6 Büyükelçi güven mektubu kabulü yaptığı belirtiliyor. Kitapta her sayfanın altında yer alan karekod sayesinde detaylı bilgilere ulaşılabiliyor.

Kitabın ön sözünde ise şu ifadelere yer verildi: “2023, Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcını simgeliyor ve geçmişten geleceğe yapılan eserlerin gururunu taşıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin yüzyılı için hayal ve hedeflerini yıllardır inşa etti ve yeni bir vizyonun öncülüğünü yaptı. Cumhurbaşkanımızın başarılı mücadelesi, terörle mücadelede attığı adımlar ve karşılaştığı siyasi ve küresel krizlerle Türkiye Yüzyılı’nın sağlam temelleri üzerine inşa edildi. Milletimizin destek ve güveniyle daha güçlü bir Türkiye için yoluna devam eden Sayın Cumhurbaşkanımız, dünya sahnesinde Türkiye’nin stratejik önemini vurgulayan hamleler yaparak yeni bir doğuşun sinyallerini veriyor.”

Kitabın ön sözünde ayrıca Türkiye’nin, yatırımları ve stratejik hamleleri sayesinde kendi krizlerinin üstesinden gelebilen ve küresel krizlere karşı koyabilen bir ülke haline geldiği belirtilirken, 2023 yılının en acı olayının depremler olduğu vurgulanıyor. Bu felaketlerin ardından devletin tüm imkanlarının seferber edildiği, depremin yaralarının sarıldığı ve şehirlerin yeniden inşa edildiği kaydediliyor. Aynı zamanda, bu süreçte dezenformasyonla mücadele konusunda adımlar atıldığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde yerli ve milli projelerin geliştirildiği ifade ediliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki oy oranının artmasıyla elde edilen zaferin Türkiye’nin üzerine oynanan oyunlara karşı bir başarı olduğu vurgulanıyor.

Son olarak, İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 yıllık çalışmalarının 4 ciltlik bir eser haline getirildiğini ve bu çalışmaların vatandaşların faydalanabileceği şekilde sunulduğunu belirtiyor. Altun, Erdoğan’ın millete hizmet sevdasıyla gerçekleştirdiği projelerin Cumhuriyet’in 100. yılında Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olduğunu ve Türkiye’nin geleceğine güvenle yürüyeceğini ifade ediyor. Ayrıca, Altun, Sayın Cumhurbaşkanı liderliğinde çalışmaların sürdürüleceğini vurguluyor.