Demirören Medya Lisesi Öğrencileri Ünlülerle Dolu Bir Müze Gezisi Yaptı

Demirören Medya Lisesi öğrencileri Madame Tussauds Müzesi’ni ziyaret etti

Demirören Medya Lisesi öğrencileri, başarılarını sosyal ve kültürel alanda da sürdürebilmek için müze gezisi düzenledi. Öğrenciler, liseden otobüsle hareket ederek 70’ten fazla ünlünün balmumu heykelini görmek için müzeye gitti. Heykeller arasında Atatürk’ün balmumu heykeli, Fatih Sultan Mehmet, Mimar Sinan, Neşet Ertaş, Barış Manço ve Zeki Müren gibi tarihi figürler de bulunuyordu ve öğrenciler bu ünlülerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca, dünya çapında ünlü oyuncular Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Brad Pitt, Angelina Jolie, Julia Roberts ve Leonardo Di Caprio gibi isimler de bu müzede yer alırken, futbolcular Cristiano Ronaldo ve Neymar da ziyaretçilerle buluşuyordu.

“Demirören Medya Lisesi’nin tarih öğretmeni Zülfühan Yıldız Ünlü, öğrencilerle müzeye farklı bir etkinlik yapmak amacıyla geldiklerini belirtti. Ünlü öğretmen, “Bugün gittiğimiz yer oldukça renkliydi ve hem bizim hem de öğrencilerimizin çok farklı bir deneyim yaşamasını sağladı. Fotoğraflar çektik, eğlendik, oldukça keyifli bir gün geçirdik” dedi. Ünlü öğrenci Elif Sultan Çalışkan ise Demirören Medya Lisesi’ni tercih etmesinde okulun sosyal etkinliklere önem vermesinin etkili olduğunu ifade etti. Çalışkan, okulun sadece sanatla ilgilenenlere yönelik olmadığını, fizik, kimya, matematik gibi derslere de önem verdiklerini söyledi. Ayrıca, okulun sınıf mevcudiyetinin az olduğunu ve bu sayede daha aile gibi bir ortamda olduklarını belirtti. Çalışkan, “Günlerimiz çok eğlenceli geçiyor, okula gelmekten çok mutluyum. Bugün müzede de çok eğlenceli bir gün geçirdik, umarım böyle gezilerimiz devam eder” dedi.

Öğrencilerden Elvin Berra Tekeli de okulun kaliteli eğitim verdiğini ve etkinliklerle öğrencileri sosyal açıdan da desteklediğini belirtti. Tekeli, “Okulumuz gerçekten çok güzel, verdiği eğitim kaliteli. Günlerimiz eğlenceli geçiyor, bu okula gelmekten çok mutluyum. Bugün müzedeki gezi de çok eğlenceliydi, tüm ünlülerle fotoğraf çektim ama Johnny Depp benim favorim oldu yine” diye konuştu. Şeval Aktepe ise geziyi beklediğinden daha güzel bulduğunu ve Bihter Ziyagil ile Leonardo Di Caprio’yu çok sevdiği için mutlu olduğunu söyledi.

Demirören Medya Lisesi’nin sosyal ve kültürel etkinlik planları kapsamında öğrenciler, Madame Tussauds Müzesi’ni ziyaretin ardından 24 Eylül Pazar günü 1923 Müzikal Tiyatro Oyunu’nu izlemeye gidecek.