Denizbank’ta Bulunan Cep Telefonlarında Fon Vurgununa İlişkin Çarpıcı İspatlar Bulundu

6 telefondan çıkan para yazışmaları

Denizbank, Seçil Erzan’a ait olan gri ve siyah renkli 2 adet iPhone cep telefonunu savcılığa teslim etti. Beyaz renkli başka bir iPhone cep telefonunda ise arka kısmında kırıklar bulunuyordu ve yapılan incelemede fon vurgununa ait birçok yazışma bulundu. Ancak bu telefonun WhatsApp yazışmalarının birçoğunun silindiği tespit edildi.

Bu telefon aracılığıyla yapılan mesajlarda, Seçil Erzan’ın Arda Turan dahil olmak üzere dolandırılan kişilerle fon vurgunuyla ilgili birçok yazışma ve arama yapıldığı belirlendi. Erzan’ın geri ödeme yapamadığı kişilerden süre istediği, oyaladığı ve karşı taraftan gelen birçok mesaja yanıt vermediği ortaya çıktı.

Cep telefonunda bulunan olayla ilgili fotoğraf ve videolar da soruşturma dosyasına eklendi. Aynı marka başka bir cep telefonunda yapılan incelemede, mağdurlarla yapılan yazışmaların yanı sıra el yazısıyla yazılmış ajanda yapraklarının fotoğrafları ve birçok isim ve tutarın yer aldığı tespit edildi. Seçil Erzan’a ait olan siyah renkli bilgisayar kasası da incelenerek elde edilen bulgular polis tarafından savcılığa iletilmiştir.