Dikkatsiz Sürücü, Adapazarı’nda Yaya Üzerine Çarpıp Kaçtı

Alkollü sürücü, kaldırımda bekleyen kadına çarparak ölümüne neden oldu

Dün, Adapazarı ilçesinin Ankara Caddesi’nde bir kaza yaşandı. Araştırmalara göre, M.F.K. tarafından kullanılan 54 AEP 636 plakalı otomobil önce kaldırımda bekleyen Serpil Sezer’e çarptı, ardından bir aydınlatma direği ve bir iş yerinin duvarına çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle Serpil Sezer otomobil ile duvar arasında sıkıştı. Olayın ihbarı üzerine 112 acil sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Sezer sıkıştığı yerden kurtarıldı ve sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Serpil Sezer kurtarılamadı.

Kaza sonrası sürücü M.F.K. gözaltına alındı. Yapılan tespitlere göre M.F.K.’nın alkollü olduğu belirlendi ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemede ‘bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verme’ suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Bu olay sırasında güvenlik kamerası da kayda almıştır. Görüntülerde, otomobilin Serpil Sezer’e çarptığı ve insanların kaza yerine doğru koştuğu açıkça görülmektedir.