Doktorların Çekişmesi Soruşturma Başlattı!

Doktorların kavgasına hapis istendi





Doktorların Çekişmesi Savcılığı Karşı Karşıya Getirdi!

Ömer E. adlı doktorun hastaları muayene ettiği sırada, işinin olduğunu belirtmesine rağmen Meral D., “Seninle özel görüşeceğim. Bütün hastaların bitsin hepsini bekleyeceğim” dedi. Ömer E. ise, “Hasta ile ilgili benle görüşeceğin özel bir şey olamaz, şimdi söyle” diye karşılık verince Meral D., yine de bekleyeceğini söyledi. Tüm hastalar odadan çıktıktan sonra Meral D., odada kalarak kapıyı kapattı.

Yaşanan olayların ardından, her iki doktor da savcılığa suç duyurusunda bulunarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Dr. Ömer E., savcılığa verdiği dilekçede, meslektaşının kendisini ve eşini öldürmekle tehdit ettiğini ve hakarette bulunduğunu iddia etti. Dr. Meral D. ise Ömer E.’nin eski erkek arkadaşı olduğunu ve kendisine şiddet uygulayarak ağır hakaretlerde bulunduğunu iddia etti.

Her iki doktorun birbirlerinden şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatıldı. Savcılık, doktor Meral D.’nin, Ömer E.’ye yönelik ‘tehdit’ ve ‘hakaret’ suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası almasını talep ederken, Doktor Ömer E.’nin ise Meral D.’ye yönelik ‘hakaret’ ve ‘basit yaralama’ suçlarından 7 aydan 3 yıla kadar hapis cezası almasını istedi. İki doktorun hem müşteki hem sanık olarak yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.