Ece Ronay, Eski Eşinin İşyerlerinin Kurşunlanmasıyla İlgili Konuştu

Ece Ronay’ın ifadesi ortaya çıktı! Eski eşimin karanlık işleri vardı

Eski eşi Mehmet Bilir’in işyerlerinin kurşunlanmasıyla ilgili soruşturma başlatılan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, kendisiyle birlikte 5 şüphelinin daha yakalandığı bir baskınla karşılaştı. Anadolu Adliyesi’ne sevk edilen 6 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, Ronay ve diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ronay, hâkim karşısındaki ifadesinde, eski eşi Mehmet Erdal Bilir’in isim hakkını kendi izni olmadan başkalarına satmaya başladığını ve işyerinde yapılan ödemelerin Vural Kurtlar isimli bir şahsa gittiğini fark ettiğini belirtti. Ayrıca, Mehmet’in karanlık ilişkiler kurmaya başladığını hatta Gürcistan’daki kumarhane sahipleriyle bağlantıları olduğunu duyduğunu dile getirdi.

Ronay, ifadesine devamında, Mehmet’in kendisinden alacağı olmadığı halde 9 milyon liralık bir alacağı olduğunu iddia ettiğini ve mal varlığının denetlenmesi çağrısında bulunduğunu söyledi. Ayrıca, Mehmet’in araçlarının “Akamotor” isimli bir galeride bulunduğunu belirttiğini ve daha sonra söz konusu yerin kurşunlandığını öne sürdü. Ronay, hiçbir zaman hedef göstermediğini vurguladı.