Ehliyetsiz Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Bir babanın en çaresiz anı... Ambulanstaki oğlunu böyle izledi

Kaza, Kılıçaslan Mahallesi Atatürk Bulvarı Efor alt geçidinde meydana geldi.

Gece yarısı Kılıçaslan Mahallesi Atatürk Bulvarı Efor alt geçidinde yaşanan kaza, ehliyetsiz bir sürücünün karıştığı acı bir olayla sonuçlandı. 15 yaşındaki K.B., 68 ACE 042 plakalı motosikletle trafiğe çıktıktan kısa bir süre sonra motorun kontrolünü kaybederek yol kenarındaki bariyere çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle motosiklet ve sürücü yaklaşık 15 metre sürüklendi. Kazada ağır yaralanan genç sürücü, kanlar içinde motosikletinin yanına yığıldı.

Kazayı gören diğer araç sürücüleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri intikal etti. Polis ekipleri hemen yolu trafiğe kapatarak güvenlik önlemlerini aldı. 112 Acil Yardım ekipleri ise yaralı sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.

Yaralı sürücüye müdahale edilirken kazayı duyan baba olay yerine gelerek büyük bir şok yaşadı. Baba, oğlunu kanlar içinde gördüğünde ne yapacağını bilemedi. Polis ve sağlık ekipleri tarafından uzaklaştırılmaya çalışılan baba, çaresizce oğlunun durumunu sormaya çalıştı.

Yaralı genç, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Ancak sağlık durumunun ciddiyeti ve hayati tehlikenin devam ettiği bildirildi.

Olayla ilgili detaylı inceleme yapan İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, soruşturmanın sürdüğünü belirtirken Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı da konuyla ilgili soruşturma başlattı.