Ekrem İmamoğlu, CHP Kurultayı Sonrası Özgür Özel’i Ziyaret Etti ve Açıklamalarda Bulundu

‘Kardeşlik’ ziyareti

CHP 38. Olağan Kurultayı’nın sona ermesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i çalışma ofisinde ziyaret etti. Görüşme sonrasında İmamoğlu, “Kurultayın çok nezaketli, dengeli ve seviyeli geçtiğini söyleyebilirim. Önceki dönem Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na içtenlikle teşekkür ediyorum. Yakın zamanda kendisini ziyaret ederek, düşüncelerimi ve teşekkürlerimi ileteceğim” şeklinde açıklama yaptı.

Özel ise Ekrem İmamoğlu için “Herhangi bir konuda işe koyulunca mükemmel sonuçlar elde edebilen biri. Sayın Genel Başkanımız kurultayda ‘Partimizi güvenli bir limana ulaştıracağım’ demişti ve tam da bunu başardık. CHP’nin en güvenli limanı, en yetkili olan kurultayı oldu. Kurultayımız büyük bir nezaket içinde ve anlayış birliğiyle geçti ve güzel bir şekilde sonuçlandı” şeklinde konuştu.

Özel ayrıca, İmamoğlu ile olan ilişkisine de değinerek, “Bizim aramızdaki ilişki kardeşlik ilişkisi, kardeşlik hukuku. Ancak bu kardeşlik hukuku, CHP’yi ileriye taşıyacak ve iktidara götürecek” dedi.

İmamoğlu ve Özel’in basına yaptıkları açıklamaların ardından, görüşmenin detaylarıyla ilgili bilgi verilmedi.