Ekrem İmamoğlu ve Heyeti Anıtkabir Ziyaretinde Saygı Duruşunda Bulundu

İmamoğlu ilçe başkanlarıyla Anıtkabir’de: 47 yıl sonra birinci partiyiz

Anıtkabir Ziyaretinde Ekrem İmamoğlu ve Heyeti Saygı Duruşunda Bulundu

Anıtkabir ziyaretinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na eşi Dilek İmamoğlu eşlik etti. Heyette ayrıca başkanlar, adaylar ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Taşkın Özer ile CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de yer aldı. Anıtkabir avlusuna Aslanlı Yol’dan giren heyet, saygı duruşunda bulundu ve mozoleye çelenk bıraktı. Misakı Milli Kulesi’nde Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan İmamoğlu özgün bir mesaj da yazdı: “Emanetiniz emin ellerdedir.”

İmamoğlu, şu sözlerle devam etti: “Fatih Sultan Mehmet Han’ın milletimize kazandırdığı İstanbul’u yönetmek üzere görevlendirilmenin onurunu yaşıyorum. CHP’yi 47 yıl sonra Türkiye’nin birinci partisi konumuna taşımaktan gurur duyuyoruz. Halkımızın verdiği görev ve sorumluluğun bilincindeyiz ve çağdaş, halkçı anlayışı başarıyla yürüteceğiz.”

İmamoğlu ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ederek kendisini tebrik etti. Sosyal medya hesabından ziyaret hakkında paylaşımda bulunan İmamoğlu, “Başkentteki başarın için tebrik ederim. Birlikte ülkemiz için güzel işlere imza atacağız” dedi.