Erdoğan Parti Toplantısında İstişare ve Değerlendirme Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin beklentisinin farkındayız




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Partisinin İstişare ve Değerlendirme Toplantısında Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen parti toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda Türkiye’nin ortak aklı anlayışıyla belirlenen 31’inci İstişare ve Değerlendirme Toplantılarının temaını şu sözlerle açıkladı: “Bugün ve yarın, partimizin istikbali açısından kritik önemi haiz konuları sizlerle birlikte konuşacağız, görüşeceğiz, hiçbir komplekse kapılmadan meselelerimizi masaya yatıracağız.”

Erdoğan ayrıca, seçim sonuçları arasındaki negatif ayrışmanın ele alınacağını ve fikirlere önem verildiğini belirterek, “Seçmenden geçer not alamayan, bizim takdirimize mazhar olamaz.” dedi.

Partisinin değişim iradesini vurgulayan Erdoğan, “Bugüne kadar değişimi başarıyla gerçekleştirdik, bundan sonra da değişim irademizi güçlü ve dinamik tutacağız.” şeklinde konuştu.

Erdoğan, siyasetin ülke ve millet için verilen bir mücadele olduğunu belirterek, “Siyasetin tek amacı millete hizmettir. Siyasetimizi gerilim, kutuplaşma üzerine inşa etmedik.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, muhalefetten de karşılıklı anlayış ve diyalog beklediklerini belirterek, “Hukuka saygı çerçevesinde, her türlü eleştiriye, ifadeye ve eyleme saygılıyız. Ancak hukuksuzlukta yumuşak tavır beklemesinler.” şeklinde konuştu.

Ekonomi konusuna da değinen Erdoğan, enflasyonun düşüş trendine gireceğini ve Türkiye’nin ekonomik büyümesinin devam ettiğini vurguladı.

Ayrıca, Filistin halkının yanında olduklarını ve İsrail’e karşı aldıkları tedbirleri anlatan Erdoğan, “Filistin davasına ve Gazzeli kardeşlerimizin özgürlük mücadelesine destek vermekten vazgeçmeyeceğiz.” dedi.