Erdoğan’dan Özel’e 18 Yıl Sonra Ziyaret

Erdoğan 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi’nde... 12. katta ‘fors’lu hazırlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel’i Ziyaret Ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etmek üzere 18 yıl aradan sonra bugün CHP Genel Merkezi’ne geliyor. Ziyaretin detayları merakla beklenirken, görüşmenin siyasetteki “normalleşme” tartışmalarına nasıl bir etki yapacağı da dikkatle takip ediliyor.

Erdoğan, CHP Genel Merkezi’ne son ziyaretini 18 yıl önce, Deniz Baykal döneminde yapmıştı. Bugün gerçekleşecek ziyarette Erdoğan ve Özel arasında neler konuşulacağı merak konusu. Görüşme saat 16.00’da gerçekleşecek ve Özel, Erdoğan’ı makam aracının kapısında karşılayacak.

CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşecek buluşmada Erdoğan’ı zengin bir içecek mönüsü bekliyor. İlk ziyaretinde hafif bir ikramla karşılanan Erdoğan, bu kez daha çeşitli meyve suları ve çaylarla ağırlanacak. Görüşme nedeniyle CHP’nin bugünkü Meclis Grup toplantısı da ertelendi.

Genel Başkan Özel, görüşme öncesinde parti yöneticilerini topladı ve görüşme konularını değerlendirdi. Özel’in, ilk görüşmede olduğu gibi bu kez de kapsamlı bir dosya ile görüşmeye gireceği belirtiliyor. Konular arasında önceki görüşmeden devam eden konuların yanı sıra yeni gelişmelerin de ele alınacağı ifade ediliyor.

CHP lideri Özel’in, bugünkü görüşmede Erdoğan’a teşekkürlerini ifade edeceği ve çeşitli konuları gündeme getireceği belirtiliyor. İlk ziyarette konuşulmayan yeni anayasa konusunun bu kez ele alınıp alınmayacağı ise merak konusu olarak konuşuluyor.

Kaynak: Ankara Haberleri