Erkek Kuaförü, Şüpheliyi Yakalayıp Polise Teslim Etti!

Görüntüler beğeni toplamıştı... Fenomen olan esnafa Emniyet'ten teşekkür plaketi

Otomatik Yazılım Seo Haberi

Olay, 13 Nisan’da saat 18.00 sularında, Bursa’nın Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde gerçekleşti. Polis ekipleri kimlik kontrolü yaparken şüpheli koşarak uzaklaştı ve polisler de peşinden takibe başladı.

Polisler, şüpheliyi ara sokaklarda izini kaybettirmeye çalışırken yakalamak için takviye ekip istedi. Bu sırada Bahçe Sokak’taki bir iş yerinde çay içen erkek kuaförü İshak Kukaroğlu, İlkbahar Caddesi istikametine kaçan kişiyi fark ederek aniden yola atladı. Kukaroğlu, şüpheliyi etkisiz hale getirip polislere teslim ettikten sonra çayını içmeye devam etti.

Olay Anı Kameralara Yansıdı

Erkek kuaförü İshak Kukaroğlu’nun, şüpheliyi etkisiz hale getirip polise teslim ettiği anlar, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Kukaroğlu’nun oturup çay içmesi, şüphelinin kaçışını fark ettiğinde harekete geçmesi, şüpheliyi yakalayıp polislere teslim etmesi ve tekrar masasına dönüp çay içmeye devam etmesi yer aldı.

İl Emniyet Müdürü Brövesiyle Ödüllendirdi

Olayın ardından İl Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, İshak Kukaroğlu’nu makamında ağırladı ve gösterdiği cesaretten dolayı tebrik etti. Zaimoğlu, Kukaroğlu’na duyarlı davranışından dolayı plaket takdim etti.